HomeSchoolOnderwijskwaliteit

Onderwijskwaliteit

De inspectie heeft als doel alle scholen elke vier jaar te bezoeken. Dit kan een kwaliteitsonderzoek zijn of een themabezoek.

Op 19 oktober 2020 hebben wij voor het laatst een (digitaal) themabezoek gehad van de inspectie. Dit keer was het kwaliteitsverbetering en leerling populatie. Wij hebben samen met de inspecteur gesproken over de kwaliteit van de school. Waar zijn we mee bezig waar liggen onze prioriteiten en welke keuzes maken wij ook ten aanzien van onze leerlingpopulatie.

Het was een heel fijn gesprek. De inspecteur complimenteerde de school met de duidelijke doelen die we stellen. De manier waarbij we de leerkracht centraal stellen en daarop onze scholing aanpassen. Ze vindt ons erg enthousiast en vakkundig.

Ze gaf als compliment dat we eigenlijk voor het predikaat ‘GOED’ kunnen opgaan. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Wij zijn trots op dit resultaat! We werken er met z’n allen aan, om elke dag weer mooie stappen te zetten!

Van dit bezoek wordt geen verslag gemaakt. Voor een verslag van een vorig kwaliteitsonderzoek verwijzen we u door naar de website van de Onderwijsinspectie: www.onderwijsinspectie.nl.